Hızır Derneği

Başkan Yardımcısı

Celalettin KAYRAK

1970’de Konya’da doğdu. İlköğretimini Almanya Frankfurt’ta bitirdi. 1989’da Konya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünde öğrenimi devam etmektedir. 1987’de Emre Grafik Ltd. Şti’ni kurdu ve 2015 yılına kadar resmi ve özel ulusal ve uluslararası birçok kuruluşun basın, yayın, grafik ve matbaa işlerini yürüttü.

2020 yılından itibaren STK’larda gönüllü olarak hizmet etti. Birçok yurt içi ve yurtdışı yardım faaliyetlerine katıldı.

2021 yılında SebaVerda Grafik Tasarım Ltd. Şti’ni kurdu, ulusal-uluslararası basın, yayın, grafik, matbaa ve reklam hizmetlerine devam etmektedir.

2021 yılında Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği kuruluş faaliyetlerinde bulundu ve kuruluşundan itibaren derneğin gönüllüsü ve yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Almanca bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

kayrakcelalettin@gmail.com